Wie ben ik?

Ik ben Anke Vliegenberg en heb een eigen praktijk als Kindbehartiger in Eindhoven. Na mijn opleiding Rechten aan de universiteit in Nijmegen ben ik bij de overheid gaan werken. Na bijna 20 jaar werkervaring te hebben opgedaan, ben ik begonnen aan de hbo-opleiding Pedagogiek, afstudeerrichting Jeugdzorgwerker. Tijdens die studie heb ik stage gelopen bij Home-Start en de Begeleide Omgangsregeling (BOR) van Humanitas. Bij BOR kwam ik terecht in de wereld van gescheiden ouders. Hoe mooi zou het zijn als ik naast het kind zou kunnen staan in een periode waarin zijn of haar ouders gaan scheiden? In mijn rol als Kindbehartiger komen mijn juridische én mijn pedagogische opleiding samen.

Ik ben opgevoed met de uitspraak ‘kinderen zijn van ons allemaal’. Dat heeft mij gemaakt tot wie ik ben: betrokken bij en stapelgek op kinderen. Ik draag kinderen een warm hart toe. Het is mijn passie om voor kinderen een anker te kunnen zijn in een voor hen vaak onzekere periode in hun leven.  

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Kindbehartiger, Klachtenportaal Zorg en SKJ-geregistreerd (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen